Possen logo Possen Made-to-Fit Fashion
Volg ons op Twitter! 
Ons Youtube kanaal 
Meer van Possen Made-to-Fit Fashion: 

Over Damesmaatkleding.nl

Onze rijke historie gaat terug naar 1969 en vanaf de eerste dag zijn onze belangrijkste waarden niet veranderd: vakmanschap, service, keuzevrijheid en een goed persoonlijk advies.

Onze tailors begrijpen wat u van hen verwacht; vakmanschap, goed en oprecht advies, hoge kwaliteit en de allerbeste service. Onze tailors zijn fashion consultants die u adviseren op een manier die bij u past. Vanuit hun expertise en vakmanschap stellen zij uw wensen centraal om volmaakt persoonlijk maatwerk te realiseren.

U kunt een afspraak maken in een comfortabele setting op onze showroom in Amsterdam of u kunt een afspraak maken bij u thuis of bij u op kantoor. Op onze showroom hebben wij veel voorbeelden van maatpakken en maatshirts. U krijgt dan een goede indruk, of u nu kiest voor een uni-, streep- of ruitenstof.

In Nederland staat Possen Made-to-Fit Fashion na ruim 40 jaar bekend als hèt adres voor uw persoonlijke maatpak of maatshirt. Wij vertalen onze passie en vakmanschap in een hoog serviceniveau en maatpakken en maatshirts van de allerhoogste kwaliteit; betaalbaar en geleverd binnen 1 tot 4 weken.

Maak daarom snel een afspraak met één van onze travelling tailors, bezoek onze showroom of kom naar een maatevent bij u op kantoor.

Showroom Amsterdam (hoofdkantoor)

Pilotenstraat 56
1059 CR Amsterdam

Showroom: +31 (0) 20 408 46 60
Travelling tailors: +31 (0) 6 15 095 095

tailor@possen.com